На главную страницу
   
 Пресс-центр
 Новости
 Публикации
 Избранные объекты
 Верификационные тесты
 Сертификаты и свидетельства
 Продукты
 ЛИРА®
 МОНОМАХ®
 ЭСПРИ
 Цены
 История версий
 Скачать
 Компания
 Контакты
 Партнеры




Подписка

Хотите первыми узнать о выходе новых версий, проводимых семинарах, акциях и т.д.? Введите свой E-mail и Вы будете получать самую свежую информацию из первых рук.

Внимание

При использовании материалов ссылка на сайт http://www.lira.com.ua обязательна


1
Вход
Логин   
Пароль
Запомнить меня на этом компьютере
  Забыли свой пароль?

  Главная Пресс-центр Новости

Семінар Асоціації проектних організацій України та НДІАСБ "Проблеми будівельного проектування. Інтегроване проектування всіх розділів"



18 травня 2007 в м. Києві відбудеться Семінар "Проблеми будівельного проектування. Інтегроване проектування всіх розділів", організований Асоціацією проектних організацій України та НДІАСБ.

На семінарі передбачається розглянути новітні програмні засоби для інтегрованого створення всіх розділів проекту: від архітектури та візуалізації через розрахунки, конструкторські креслення та інженерні мережі до автоматизованих кошторисів та виходу на системи управління будівництвом: Allplan, Alltop від концерну Nemetschek (Німеччина), зв'язка AllPlan – Lira, автоматизована лінія проектування "Каліпсо", пакети для електротехнічної частини проектів – "Кармен", "Промінь", "Епос".. Торкнемося також питань легалізації програмного забезпечення в будівельній галузі України; створення системи підготовки та перепідготовки фахівців, яка впроваджується Асоціацією проектних організацій України.

Семінар відбудеться в приміщенні Державного науково-дослідного інституту автоматизованих систем в будівництві (НДІАСБ) за адресою м. Київ, вул. М.Кривоноса, 2А. Проїзд від Центрального залізничного вокзалу - маршрутки №№ 198, 458 (зупинка біля МакДональдсу) до вул. Максима Кривоноса, від Центрального автовокзалу – авт. №17, маршр. 17, від метро "Республіканський Стадіон" трол. №40., маршр. 495.

За додатковою інформацією звертатися в НДІАСБ:
Контактні телефони: (044) 275-1444, 594-2890, 249-3484.
Електронна пошта: seminar@minbud.gov.ua

Додатково будуть проведені майстер-класи 17 травня 2007 р.

Allplan, Alltop від концерну Nemetschek (Німеччина) – Ви побудуєте архітектуру об'єкта своїми руками, отримаєте обсяги загальнобудівельних та обробних робіт, визначите вартість будівництва на ранній стадії в пакетах ТК-Інвестор, АВК-3;

Allplan – Конструювання – Ви самостійно створите (а не накреслите) види, розрізи та проекції; автоматично отримаєте основні специфікації за ГОСТ; спробуєте перетворення архітектури в розрахункову схему та передачу її в пакет "Ліра" ... Ці майстер-класи будуть проведені в приміщенні Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА) – Київ, Повітрофлотський пр.,31, ауд.506

Програмні комплекси "Кармен", "Промінь", "Епос" – автоматизація електротехніч-ної частини проекту (майстер-клас проводиться в НДІАСБ, Київ, вул.. М.Кривоноса, 2А).

добавлено: [11.05.2007]     просмотров [16709]





Версия для печати
Поиск по сайту
Поиск по сайту


   

Контакты


Украина г.Киев,
ул. Кадетский Гай, 6а, оф.209

Карта

тел./факс: (+38 044) 520-05-23

E-mail: lira@lira.kiev.ua

Copyright © 2003-2018 ООО "ЛИРА софт".
Все права защищены.
Полное или частичное использование материалов возможно только со ссылкой на сайт.
Вопросы к администратору сайта
Статистика сайта

сегодня всего
Просмотры 4209 75299479
Хосты 120 3488085
Посетители 144 14938341
Сейчас на сайте
7